Laulja Marju Marynel Kuut räägib Gossip.ee-le, et temal iseendaga igav ei ole. “Ma olen vist natuke teistmoodi inimene juba sünnist saati, sest mind paljud asjad ei tõmba ega pole tõmmanudki, mis enamus inimesi tõmbab. Mul on rohkem „omad asjad“ ja tegemist on mul küllaga. Armastan palju üksindust, kus saan tagasi selle, mille lavadel töötades ära annan.”

Marju Marynel Kuut räägib Gossip.ee-le, et ellu särtsu juurde ta ei otsi ning positiivseid laenuid saab Kõige Kõrgemalt. “No, mina polegi selline inimene, kes särtsu otsib ja arvan, et igaüks oma nn särtsu ikka ise leidma peab. Aga oma „laengud“ saan kindlasti palvetest, seda enam, kui palvetele ka vastatakse, kuigi vahel hoopis teisel viisil, kui oled ise oodata osanud. Pead tunnetama, et siis seda ei ignoreeriks, siis on kõik korras.”

“Ma olen vist natuke teistmoodi inimene juba sünnist saati, sest mind paljud asjad ei tõmba ega pole tõmmanudki, mis enamus inimesi tõmbab, ehk huvitab! Mul on rohkem „omad asjad“ ja tegemist on mul küllaga. Armastan palju üksindust, kus saan tagasi selle, mille lavadel töötades ära annan. Ma ei saa aru inimestest, kellel on igav. Mõni vahel kirjutab isegi Facebookis, küsides teistelt, et mida ta küll oma ühe vaba õhtuga peaks peale hakkama!”

“Siit on näha, et inimesed on erinevad ja tuleks meid kõiki respekteerida oma nn veidrustega, kui nii võib nimetada, öelgu keegi, et tal neid pole… Peamine –  ÄRA TEE TEISTELE SEDA, MIDA SA ENDALE EI TAHA!!!”

Marju enda päevad on tegemisi täis ja tänaseid tegemisi homse varna ta ei lükka. “Mul pole konkreetseid, plaanikohaseid tegemisi igaks päevaks! Iga päev on ju erinev… Püüan kõik tänase ka täna ära teha.., mingu see kell kasvõi hommikuni välja. Homseks on juba uued tegemised.”

Marju tõdeb ka, et on endaga palju tööd teinud ning palju halbu harjumusi suutnud välja juurida. “Olen oma elus väga palju halbu harjumusi välja juurinud! Veel on jäänud siiski laiskus. Ma ei suuda kodus kunagi laulu harjutada. Ma ei teagi, kas see on laiskusest või ümbritsevast aurast.”

[ot-gallery url=”gallery/marju-marynel-kuut-gossip-ee-le-laenguid-saan-kindlasti-palvetest”]