Eelmisel nädalal helistati Gossip.ee toimetusse ja üks ärritunud neiu teatas, et “Unistuste printsessi” saatest tuntud Maarja K. petab nii oma meest, Dimit, meediat kui tervet Eestit. Vihjaja teatas, et Maarja K. on juba kolm aastat suhtes jalgpallur Markko Pokkiga ning et nad lihtsalt ei käi, vaid lausa elavad koos.

Maarja Facebooki kontol ilutses veel eile suhteseis “hõivatud”, peale Gossip.ee arupärimist muutus see aga “vallaliseks”. Mitmed Maarja tuttavad teavad tunnistada, et neiu on tõesti seotud Markko nimelise noorhärraga. Dimi oli aga sellest teatest väga ärritunud ning ohkas ja teatas, et ta mitte ei mõista naisi, kes tulevad saatesse, endal mehed kodus.

Gossip. ee sai Maarjaga ka ühendust. Kaunis neiu oli siinkohal aga väga napisõnaline ning teatas vaid, et saate filmimise ajal oli tema vaba ja vallaline. “Saate salvestuse ajal ma ei olnud suhtes,” rõhutab Maarja Gossip.ee-le. Kuidas naisel hetkel suhteseis on, seda ta paljastada ei tahtnud. “Hetke suhteseisu kohta ma veel kommentaare ei annaks,” räägib Maarja K. Markko Pokki ei ole õnnestunud veel tabada.

Mida arvab Dimi, sellest loe SIIT